Άμεση εξυπηρέτηση

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η DrouzasTech αποτελεί μια αναπτυσσόμενη εταιρία στον τομέα των έξυπνων ενεργειακών λύσεων και την παροχή ολοκληρωμένων συστημάτων και προϊόντων θέρμανσης. Η εξειδίκευση μας στον τομέα μπορεί να σας παρέχει καινοτόμα συστήματα, τα οποία είναι οικονομικά αποδοτικά, αφού βασίζεται στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Η ευαισθητοποίηση μας για το περιβάλλον και η φιλοσοφίας μας για τη χρήση οικολογικών καυσίμων, όπως το pellet, έφερε τη συνεργασία μας με την Axinar μια αναγνωρισμένη ελληνική εταιρία στον τομέα παραγωγής καινοτόμων και έξυπνων πιστοποιημένων προϊόντων θέρμανσης. Η DrouzasTech αποτελεί τον μοναδικό πιστοποιημένο εκπρόσωπο για το service και τη συντήρηση των προϊόντων της Axinar σε όλο το Νομό Θεσσαλονίκης και όμορους νομούς, καθώς επίσης και πανελλαδική τεχνική κάλυψη, μέσω της αποκλειστικής συνεργασίας με εξειδικευμένους τεχνικούς, εκπαιδευμένους από την ίδια την Axinar, για την εγκατάσταση, την συντήρηση και το service των προϊόντων της Axinar.

Στη DrouzaTech παρέχουμε προϊόντα από αναγνωρισμένες εταιρίες τόσο στην Ελλάδα όσο και σε διεθνές επίπεδο, τα οποία είναι πιστοποιημένα και παρέχουν ενεργειακή απόδοση. Για μια ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας, διαθέτουμε ολοκληρωμένο δίκτυο εξωτερικών συνεργατών που αναλαμβάνει την εγκατάσταση, τη συντήρηση και το service για κάθε προϊόν που διαθέτουμε, καθώς και κάθε υδραυλική υπηρεσία.

Δείτε τα προϊόντα μας

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα προϊότων και ανταλλακτικών για κάθε μορφή θέρμανσης και υδραυλικών εγκαταστάσεων.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε πληροφορία, απορία ή διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Facebook
Instagram