Άμεση εξυπηρέτηση

BIODOM

Η DIODOM ξεκίνησε την ανάπτυξη λεβήτων πελετών το 1999 και τη δική μας σειρά παραγωγής και πωλήσεων το 2004. Ξεκίνησε στη σλοβενική αγορά και άρχισε να επεκτείνεται με επιτυχία στο εξωτερικό το 2005. Σήμερα εξάγει περίπου το 90% της παραγωγής της. 

Η κύρια αρετή της εταιρείας Biodom 27 είναι ο καινοτόμος σχεδιασμός των προϊόντων. Λαμβάνοντας υπόψη τους νόμους της φύσης, ο καινοτόμος σχεδιασμός αποτρέπει τις άσκοπες απώλειες ενέργειας και δημιουργεί τις βέλτιστες συνθήκες για τη μεταφορά της θερμότητας από τα καυσαέρια στο νερό. Έτσι, παρέχει στους πελάτες της μια οικονομική, αξιόπιστη, ποιοτική και οικολογική μέθοδο θέρμανσης και άνεσης.

Εστιάζει αποκλειστικά στην ανάπτυξη μονάδων καύσης βιομάζας. Η αισθητική βασίζεται στην αξία των ανθρώπινων πόρων και στη χρηστικότητα της πράσινης ενέργειας, χάρη στην οποία μειώνουμε τους μηνιαίους λογαριασμούς θέρμανσης. 

Τα προϊόντα πληρούν τις αυστηρές απαιτήσεις των εξαγωγών στην αγορά της Ε.Ε. όσον αφορά την ασφάλεια στην λειτουργία και την μέγιστη αξιοποίηση της ενέργειας. Η BIODOM πουλάει τα προϊόντα της στην εγχώρια αγορά (περίπου 35%), και την ευρωπαική αγορά (περίπου 65%). Οι κύριες εξαγωγικές αγορές είναι οι πρώην γιουγκοσλαβικές δημοκρατίες (Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Π.Γ.Δ.Μ., Μαυροβούνιο, Σλοβενία και Κροατία), ακολουθούμενη από τις Γερμανία, Ιταλία, Αυστρία και Πολωνία. Με την ανάπτυξη του φάσματος των προϊόντων, η λειτουργία των οποίων βασίζεται στην χρήση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η BIODOM θέλει να ικανοποιήσει όλους τους καταναλωτές που ακολουθούν τις τάσεις και εκτιμούν τις απαιτήσεις της προστασίας του περιβάλλοντος. Η εταιρεία ασχολείται με την παραγωγή θερμαντικών σωμάτων από το 1968, ενώ η έναρξη της παραγωγής του προγράμματος πέλλετ ξεκίνησε το 2008.

Δείτε τα προϊόντα της BIODOM

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε πληροφορία, απορία ή διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. 

Facebook
Instagram