Άμεση εξυπηρέτηση

AXINAR

Η Axinar είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία παραγωγής καινοτόμων προϊόντων θέρμανσης. Ιδρύθηκε το 2010 με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων οικολογικών και έξυπνων λύσεων θέρμανσης για τη βιομηχανία και το σπίτι.

Η Axinar παράγει πιστοποιημένους Λέβητες pellet, ενεργειακής κλάσης 5 (Class 5) με άριστη απόδοση, καθώς και καυστήρες pellet αναλογικής λειτουργίας με εξωτερικό κοχλία τροφοδοσίας και σύστημα ανάφλεξης που πετυχαίνει έναυση σε 45 δευτερόλεπτα, ακόμη και κάτω από τις πλέον δυσμενείς περιβαλλοντικές συνθήκες.

Όλα τα συστήματα θέρμανσης συνοδεύονται από υπεραπλουστευμένο, φιλικό στο χρήστη λειτουργικό σύστημα ελέγχου, μέσω του οποίου με τη χρήση ενός και μόνο πλήκτρου προβάλλονται όλες οι ενδείξεις για τη σωστή λειτουργία του καυστήρα. Το σύστημα ελέγχου είναι διαθέσιμο σε 8 γλώσσες – ελληνική, αγγλική, ιταλική, βουλγάρικη, γαλλική, λιθουανική, ολλανδική, ισπανική – ενώ μπορεί να μεταφραστεί συνολικά σε 40.

Η καινοτομία, ο λειτουργικός σχεδιασμός, η ευκολία συντήρησης και ο μεγάλος χρόνος ζωής των προϊόντων αποτελούν τους λόγους που αποτελούμε τη βέλτιστη επιλογή στα συστήματα θέρμανσης.

Δείτε τα προϊόντα της Axinar

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε πληροφορία, απορία ή διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. 

Facebook
Instagram